Airconditioning

"Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen" 


Het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.  Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet airconditioning echter ook energie-efficiënt zijn. De op warmtepompen gebaseerde airconditioningsystemen van onze A-merken bieden een alles-in-één-oplossing, en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om het milieu waarin we leven te beschermen.

Omwille van de stijgende energiekosten is het belangrijker dan ooit dat airconditioners zo efficiënt mogelijk zijn. Onze op warmtepompen gebaseerde airconditioners zijn niet enkel stijlvol maar ook energieslim, met hun individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer en hun aanwezigheidssensors die het energieverbruik verminderen wanneer niemand thuis is.

Of u nu uw woning renoveert of betrokken bent in een nieuwbouwproject, de veelzijdige, op warmtepompen gebaseerde airconditioners zijn ideaal. Wat ook de leeftijd van uw woning is, u kunt erop vertrouwen dat de op warmtepompen gebaseerde airconditioners jarenlang trouwe dienst zullen bewijzen, ongeacht de weersomstandigheden.


Climate-Services-Rotterdam is merk onafhankelijk, wij verlenen service & onderhoud aan onderstaande A-merken Airconditioners


Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte. 

Contact gegevens:

  • Climate-Services-Rotterdam
    Rotterdam Airportplein 22
    3045 AP, Rotterdam
    Nederland
  • info@climate-services.com
© Copyright 2017 - https://climate-services.com