Service & Onderhoud
Regelmatig onderhoud van uw apparatuur is belangrijk. Uw apparatuur gaat langer mee, blijft een goed resultaat geven en is efficiĆ«nter met energie als deze regelmatig en deskundig wordt onderhouden. Naast een economisch voordeel is dit ook nog eens beter voor ons milieu.

Wat houd een servicecontract in?

Een deel van het onderhoud, zoals het schoonhouden van de binnenfilters van een airconditioning, kunt u zelf doen. 
Het controleren van de koudemiddelinhoud, de olie en de (regel)technische staat van de installatie kan echter uitsluitend door een specialist uitgevoerd worden.

Uw installatie wordt eenmaal per jaar grondig gecontroleerd. Storingen worden verholpen en de eventuele kosten van gebruikte materialen worden met een korting doorberekend. Na iedere onderhoudsbeurt wordt door ons een rapportage gemaakt van aandachtspunten met als doel u inzicht te geven in de technische staat van uw installatie. Daarnaast wordt het beheer en onderhoud altijd door ons geregistreerd in onze database waardoor informatie over uw systeem ieder moment per direct beschikbaar is. Zijn er reparaties wenselijk dan wordt in overleg met u bepaald of deze ook uitgevoerd zullen worden. Tussentijdse storingen worden conform de standaard tarieven aan u doorberekend. Storingen worden altijd met voorrang afgehandeld.

Voor het afsluiten van een service contract, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Contact gegevens:

  • Climate-Services-Rotterdam
    Rotterdam Airportplein 22
    3045 AP, Rotterdam
    Nederland
  • info@climate-services.com
© Copyright 2017 - https://climate-services.com