Zonne-Energie
"Geïntegreerde Zonne-Energie"

Zonnepanelen voor woningen zetten zonne-energie om in elektriciteit voor thuisgebruik. Deze zonnepanelen zijn niet alleen functioneel en prachtig vormgegeven, maar integreren ook met de thuis batterijen van Tesla. Zo wekt u overdag elektriciteit op die u 's avonds als de zon onder is kunt gebruiken.

De zon levert in een uur meer dan genoeg energie om een heel jaar aan de energiebehoefte van de hele wereld te voldoen. U kunt voor uw woning van deze rijkdom aan gratis energie gebruikmaken door middel van dakpannen met geïntegreerde zonnepanelen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Deze elektriciteit kunt u direct gebruiken of opslaan in een Powerwall-accu.

Haal het meeste uit uw Powerwall-investering met zonnepanelen

De productie van zonne-energie piekt overdag, waarbij vaak veel meer elektriciteit wordt gegenereerd dan uw woning nodig heeft. Powerwall is ontworpen om naadloos met uw zonnepanelen te integreren, door de ongebruikte energie op te slaan en automatisch vrij te geven wanneer de zon niet schijnt. Powerwall maakt het mogelijk 24/7 gebruik te maken van zonne-energie. Door uw zonnepanelen te combineren met Powerwall kunt u meer profiteren van de milieu- en prijsvoordelen van zonne-energie.

Er zijn vier verschillende stijlen leverbaar. De eerste stijl – Tuscan Glass Tile – komt het meest overeen met de dakpannen die in Nederland en België op woningen liggen. Toch is de Smooth Glass Tile een mooi alternatief voor moderne woningen. Daarnaast heb je de 2 platte lei modellen.
Verlaag uw elektriciteitskosten

Met zonnepanelen kunt u uw eigen elektriciteit opwekken, waardoor u een lagere elektriciteitsrekening krijgt en u meer controle hebt over zowel het elektriciteitsverbruik als de -productie van uw woning.
Vergroot uw woningwaarde

Een zonne-energiesysteem is een investering die de waarde van uw woning kan doen toenemen.
Verklein uw CO2-voetafdruk

Zonne-energie genereert geen CO2-uitstoot en vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Contact gegevens:

  • Climate-Services-Rotterdam
    Rotterdam Airportplein 22
    3045 AP, Rotterdam
    Nederland
  • info@climate-services.com
© Copyright 2017 - https://climate-services.com